Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Missa inte att svara i årets hyresgästundersökning!

För att vi ska fortsätta skapa ett bättre boende för dig är vi beroende av att få veta vad du tycker om din bostad och området du bor i, därför hoppas vi att du vill svara på vår hyresgästundersökning, sista dagen att svara är den 25 september klockan 17.00.

Vi vill fortsätta att bli ännu bättre och förbättra ditt boende. Därför skickar vi varje år ut vår hyresgästundersökning. Vår Hyresgästundersökningen ger oss värdefull fakta, till exempel om du tycker att det är rent och snyggt i området, hur du upplever kontakten med oss på Sollentunahem och kvalitén på arbetet som vi utför. Vi får även veta hur du trivs och om du tycker att vi på Sollentunahem är måna om dig som hyresgäst.

Vi utgår alltid från svaren från hyresgästundersökningen när vi planerar hur vi ska utveckla vår verksamhet och i år arbetar vi utifrån tre fokusområden; tillgängligheten, felanmälanprocessen och avfallshanteringen. Nedan kan du läsa om några av de förbättringar vi har arbetat med inom de tre fokusområdena.

  • Under våren har vi lanserat en ny funktion till Mina Sidor som gör det enklare för dig att följa din felanmälan.
  • Vi samarbetar med Hyresgästföreningen som tagit fram en utbildning i syfte att förbättra sophanteringen.
  • Vi förtydligar var ditt avfall ska slängas och sorteras genom tydligare skyltning. 

Förbättringar i ditt område 

På vår hemsida hittar du en egen webbsida med exempel på de förbättringar som vi har gjort den senaste tiden, för att öka servicen, tryggheten och trivseln i ditt bostadsområde. Webbsidan hittar du här Förbättringar i ditt område. Många av de förbättringar vi har gjort är från hyresgästundersökningen som gjordes förra året!

Du kan följa utveckling i ditt område både på Förbättringar i ditt område, men också i hyresgästtidningen "I våra kvarter". Du hittar tidningen digitalt på I våra kvarter. 

Årets hyresgästundersökning

För att vi ska fortsätta skapa ett bättre boende för dig är vi beroende av att få veta vad du tycker om din bostad och området du bor i, därför hoppas vi att du vill svara på vår hyresgästundersökning som skickas ut den 14 augusti. Dina åsikter är viktiga, och hjälper oss att förbättra ditt boende. Vi utgår alltid från svaren i hyresgästundersökningen när vi planerar hur vi ska utveckla vår verksamhet. Läs mer om hyresgästundersökningen på Så kan du påverka.