Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Lediga lägenheter

Lediga lägenheter publiceras normalt varje torsdag – måndag, så tisdagar och onsdagar brukar denna lista vara tom.

Anpassade rutiner på grund av Covid-19

För lägenheter med tillträde före 1 juli: Vi har bara möjlighet att visa tomma lägenheter, där ingen bor. Om vi inte kan erbjuda visning, visar vi lägenheten genom annons och eventuell planritning. Om du inte har möjlighet att tacka ja under dessa förutsättningar, ber vi dig att avvakta med att söka lägenheten. Vi reserverar oss för att ritningen kan vara spegelvänd/ej skalenlig. 

Alla lägenheter med tillträde efter 1 juli visar vi som vanligt.

Förbered dina intyg: Viktigt för dig som söker.

Bostad Bums

Bostad Bums lägenheter publiceras på måndagar. För dessa lägenheter gäller direkt tillträde och du skriver kontrakt per omgående. 

Förråd och p-plats

Förråd eller p-plats erbjuds till dig som är hyresgäst och annonseras på Mina sidor. När du söker en parkeringsplats som är ledig "Nu" kan du få kontraktet per den första eller den 15:e varje månad. 

Korttidskontrakt eller rivningskontrakt

Korttidskontrakt lägenheter publiceras på onsdagar. Korttidskontrakt gäller för en begränsad tidsperiod. Rivningskontrakt gäller i sex månader och kan eventuellt förlängas med en månad i taget. Du behåller dina köpoäng och din kötid om du får en bostad med korttidskontrakt eller rivningskontrakt. 

Så här ställer du dig i kö. Läs också Viktigt för dig som söker